Annons
AnnonsI did it. I overcame my fears.


DSC_0038

Detta är egentligen alldeles för personligt för bloggen. Och jag tycker det är lite jobbigt att skriva. Men jag ska fasen få vara stolt över detta och det vill jag att ni ska veta.
Rädslor är inget man ska skämmas för.

Jag är ingen tjej som söker äventyr eller nervkittlande utmaningar. Och detta var mitt Mount Everest.

Min största prestation hittills i livet när nog detta plastkort. Det kan låta som en bagatell, något väldigt många tar för givet. Jag har övningskört sedan jag var 16 och har både körvana och trafikvett, så egentligen borde det inte ha varit så svårt rent tekniskt. När jag var yngre satte ekonomin stopp, och ju längre tid det har gått desto större har min rädsla för trafiken blivit. Ett mycket ovälkommet arv. Har snackar vi ett mentalt Mount Everest.

Det har varit så himla jobbigt och jag har gråtit, haft svårt att sova, migrän, ångest, ältat osv… Jag har varit nära att bara strunta i det för jag tyckte inte det var värt all oro. Till en början så litade jag inte ett skvatt på andra trafikanter och kände att jag måste ha koll på så mycket att hjärnan i princip stängde ner efter lektionerna. Att sedan göra detta i en ny stad…  Jag fick huvudvärk efter 15 minuter och kunde sova en hel dag efter en lektion. Jag har ett ganska gott självförtroende överlag men i detta har jag varit så fruktansvärt osäker och rädd, det har känts oövervinneligt. Jag trodde inte jag skulle vilja köra bil efteråt ens.

MEN, jag plågade mig igenom lektionerna, M var mitt självförtroende, min klippa och min idiotiska envishet kom till nytta. Jag satte teorin och uppkörningen på första försöket. Då fick jag tillbaka självförtroendet. Och känslan är så galet härlig. Rädslan är borta och jag njuter av friheten. Jag överbevisade mig själv.

Jag gjorde det!

Tack för blommorna ni som vet hur jag har kämpat!

LOVE I

flowers

TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar