Annons
AnnonsI Dig Denim Baby


i dig denim baby 2

i dig denim baby

 

Ett av de coolaste klädmärkena all time för kids heter I Dig Denim. (adlink)

Denim är centralt tema och det handlar inte om man bär jeans utan hur man bär dem. Utbudet av olika passformer – avslappnad, smal och bootcut – med eller utan slitningar, innebär att det finns något för alla oavsett stilpersonlighet. Om ni inte har spanat in dem tidigare så gör det. Både jag och Micke blev helt sålda och tänkte direkt att vi lätt skulle kunna bära vart enda plagg om de var liiiiite större. (finns faktiskt damstorlekar!)

Hösten 2015/2016 lanserar I dig denim äntligen sin första babykollektion!

(ur pressrealeasen)

Den mindre babykollektionen består av trendiga jeans, en sweatshirtbyxa och en t-shirt i mjuka och sköna kvaliteter.

Babykollektionen finns i storlek 56-92 och kommer finnas tillgänglig hos våra återförsäljare för barn och i vår eShop från och med augusti.

Texas jeans – ett par slimmade jeans i en ljus tvätt i en mjuk och stretchig kvalité.

Ed sweatshirt pants – grå mjukbyxa med trendig drop-crotch.

Ted t-shirt – rundhalsad t-shirt i tvättad svart.

I dig denim är ett Göteborgsbaserat jeansmärke för barn mellan 2-15 år som grundades 2009 av designer Hanna Clavegård. Hösten 2012 tillkom en damkollektion – I dig denim woman. I dag finns I dig denim representerat i 23 länder världen över, hos 150 noga utvalda återförsäljare, däribland Barneys New York och NK.

I can’t wait!!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar