Annons
AnnonsI-Magé of PR event.


imagebypr11

imagebypr15

Just hemkommen från en fantastisk event anordnat av Image by PR på Södra Storgatan i Helsingborg. Denna butik har både inredning, kläder och smycken i en underbar lyxig blandning. Jag hittade så många favoriter. Vaserna/ljuslyktorna från Louise Roe, Lamporna från By Rydéns, Lådorna och de underbara clutcharna från Pipol’s Bazaar. Käder från Coster Copenhagen, Lo-ika, Denimhunter, Six Ames med mera… En riktig guldgruva och ett måste att besöka om du är i Helsingborg!

imagebypr3

imagebypr17

imagebypr8

imagebypr1

imagebypr9

imagebypr16

imagebypr10

imagebypr12

Fanny Ek, designern och grundaren av Ioaku var där och presenterade sig själv och sitt företag. Visste ni att hon vunnit Moderådets trendpris och en uppsjö andra priser? Driven kvinna att inspireras av! Smyckena är något utöver det vanliga men ändå plånboksvänliga, de är också tillverkade med miljön i åtanke. De säljer extremt bra so om du är sugen på något så får du vara snabb! Här hittar du dem.

Det var min kväll det!
LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar