Annons
AnnonsI swear on my chanel.


DSC_0361

God morgon på er och tack för alla omtänksamma kommentarer, ni är för goa! Jag mår bättre idag och jag hoppas inte migränen kommer smygande tillbaka. Trött och öm i hela kroppen efter att bara ha legat helt utslagen i två dygn. Men idag känns som att det kan bli en bra dag! Några av er har undrat var mina tavlor med fina tryck kommer ifrån. Du hittar dem på sealoe.se. Jag älskar dem, funderar på att beställa hem denna och denna i lite mindre storlekar och göra en photowall. Denna tavla och den inramade chanelpåsen ska upp i min kommande walkin closet. Än så länge den bara i planeringsstadiet men jag längtar efter att få sätta igång. Och sedan har vi ju babyrummet också, Trollmöblerna borde komma i slutet på denna vecka eller början på nästa, har en massa idéer! Kul med några projekt!

Nu ska jag kika igenom den där mailkorgen som tenderar bli överfylld så fort man inte håller efter. I eftermiddag hoppas jag att jag är pigg nog att åka med min man och kika på när HIF U21 möter Malmö FF U21 på Olympia.

Ha en fin dag!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar