Annons
AnnonsiMac.


DSC_0469

Äntligen har vi internet och äntligen kunde jag packa upp min nya älskling. Detta är en present till mig själv för allt jobb jag lagt ner på min kära blogg. Efter en heldag med laptopen vid köksbordet värkte ryggen alltid, man får så dålig hållning när man sitter vid laptop! Så jag har haft denna på önskelistan ett tag och slog till för mer än en månad sedan. Jag hade bestämt mig för att inte packa upp den förrän jag hade ett  hus och ett skrivbord att ställa den på. Så idag tog vi första turen till IKEA och inhandlade ett provisoriskt skrivbord och nu sitter jag här nöjd, belåten och anatomiskt korrekt.

Uppackningen går bra och jag tycker det är så kul. Det enda negativa är att min foglossning har blivit mycket värre och det har tillkommit ischias. Alla förflyttningar, att gå och att sitta göra ordentligt ont. Jag går som en anka emellanåt. Men bäst är att hålla sig i rörelse, så jag kör på i sakta mak. Imorgon lämnar M mig över dagen för Skånederby i Malmö och jag ser fram emot ännu en dag med ljudboken i öronen i ett härligt flyttkaos.

Ha en trevlig helg!

Vinnaren av The Healthybox blev Martina Ljungman, du är kontaktad via mail!
Ett hett tips är att gå in och kika bland kommentarerna, en uppsjö av bra tips och recept på nyttiga snacks!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar