Annons
AnnonsImage of PR Event.


never-denim-high-waist

have2have

never-denim

Så här såg jag ut häromdagen när jag var ner till Image of PR på ett av deras mysiga shoppingevent. Träffade några kollegor/vänner och shoppade lite rabatterat med ett glas mousserande i handen. Inte dumt alls. Om du vill ha koll på kommande event ska du följa deras facebooksida, länk till den har du här. Träffade bland annat Fanny Ek som är grundare av IOAKU smycken, bloggarna Eddie Fisher & AnnikaSusanne Lindfors som är agent för bland annat IOAKU.
Gå in på Eddies eller Annikas blogg om du vill se bilder från eventet! Jag hittade en helt ljuvlig strandtunika från Frontrow, den blir perfekt när vi åker till Athen om lite drygt två veckor! Tack Elvira för en trevlig kväll!

LOVE I

Wearing: (adlinks)
Blazer HERE
Denim Hunter Top HERE
Never Denim HERE
Heels HERE
Bag HERE
Ioaku Ring
Gul Watch
Hermes Bracelet
Chanel Earrings
Rayban Aviators

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar