Annons
AnnonsInspirationskväll med Carolina Gynning.


carolina-gynning-kudde

Imorgon ska jag och mina girls Sanna & Vickan på en kul grej på Ekeby Möbelaffär (adlink) som ligger här i närheten. De har tagit dit Carolina Gynning som ska föreläsa lite och sedan bjuder de på lite tilltugg, skumpa och erbjudanden i hela butiken. Först och främst ska det bli kul att höra vad den sprudlande kvinnan har att säga. Men sedan  har jag också major inredningscravings och jag har hört så mycket bra om den inredningsaffären. Så det ska bli så kul!

Det är inte det enda roliga som händer imorn. Först ska jag på frulle med min fina mammagrupp och sedan ska jag hämta syrran vid tåget. Henne får jag ha hos oss hela helgen. LYX! Hon ville dock inte följa med mig till Ekeby utan hellre stanna hemma och gossa med Vinnie, hihi 🙂 Sån är ordningen numer!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar