Annons
Annonsinterior inspo.


inspiration-decor

Vas HERE // Lampa HERE // Table HERE // Tavla HERE // Rund Vas HERE // Voluspa Crisp Champagne // Timglas HERE // Hjorthuvud HERE // Ljusstake HERE // Trådkorg HERE

Hej på er! En konstig dag idag. Sov knappt något inatt utan låg klarvaken med en speedad bebis i magen mellan 3 och 7 ungefär. Sedan lyckade jag få några timmar men då sprang ju dagen iväg fort som attan istället med en stressad Ida som resultat. Så det är en hängig och trött person som sitter här just nu. Hänging av en annan anledning som jag tänkte berätta mer om senare i graviduppdateringen.

Här ser ni fina ting som jag gärna skulle se i vårt hem. Tavlan är hemklickad och borde komma snart och det andra tänkte jag ta mig en titt på så fort jag får tillfälle!

Nu ska jag laga lite mat. Ugnsbakat torsk med räk- och dillsmak och kokt potatis. Mums!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar