Annons
Annonsinterior.


DSC_0158-3

DSC_0161-4

DSC_0165

DSC_0172-2

I och med att vi har en redan möblerad lägenhet har jag helt tappat inredningsdelen lite här på bloggen. Den är svår att få till. Det är liksom inte samma sak när man har någon annans möbler som dessutom inte är ”min stil”. Jag tycker också att det känns fel att lägga ut någon annans inredning/lägenhet på bloggen, så det undviker jag. Vi trivs super men är nästan alltid ute på språng så här är det ingen idé just nu, men jag längtar lite smått efter att pyssla och fixa i hemmet, planera projekt och inköp, pynta och göra fint. Blommor och små inredningsdetaljer får duga så länge! Hur det såg ut i vårt hem i Gävle? Här hittar ni arkivet!

Nu ska jag fixa mig lite snabbt och kila ner  för att möta upp Alexandra, Josie och några till för en fika och lite shopping i Glyfada! Ha en fin dag!

//

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar