Annons
AnnonsI’ve got a fan.


DSC04329

Jag har ett fan! Hihi! Denna söta tjej har väntat utanför arenan efter varje match och jag har tagit för givet att hon väntar på Micke, men alltid gått fram och hälsat och fått en kram. Nu senast fick jag en liten chock när hon hade med sig en present och en poster hon hade gjort till MIG, det var visst mig hon väntat på. Så sött att jag smälter! Micke blev nog allt lite avis också, jag snodde hans fan 🙂

I’ve got a fan! Hihi! This darling has been waiting for us after every game, I always supposed it was for Mikael, but have said hi and hugged her every time. After the last game I got a suprise, a little gift and a poster for ME. I’m so thankful for this, so sweet! I think Mikael got a little jealous to, I stole his fan 🙂 You made my day sweetie!

DSC_0885

DSC_0900

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar