Annons
Annonsjuicing dag 1-3


paris-detox2

Nu har jag genomgått de första dagarna av min I love Juicing juicedetox och det är de dagarna som sägs vara de värsta.

Jag är faktiskt väldigt förvånad över hur lätt det har gått. Jag hade ställt förväntningarna efter mina tidigare detoxer. Det är inte alltid så lätt att driva ut sina gifter.
Jag hade förväntat mig huvudvärk, yrsel, trötthet, svaghet, sjukdomskänsla, ja allt det som man kan känna när man genomgår en riktig detox. Men jag har inte känt ett smack av det. Det enda jag har känt är att jag har varit lite frusen och ett magknip som gick över lika fort som det kom. Hungrig var jag kring middag de första två dagarna. Men det funkade bra med de tips de ger på hemsidan.

Snarare att jag redan börjar känna av det där euforiska detoxruset en aning. Jag är pigg trots att jag gått från 10 liter kaffe till noll på en dag.  Jag känner noll sötsug. Min hy är fin. Jag har mycket energi trots att jag endast dricker juice. Lite konstigt kan jag tycka. Undrar om jag är en sån som dippar dag 4-7 kanske?
Jag är sugen på salt, men det är jag ju alltid saltoman som jag är. Juicerna innehåller så klart salt, men jag skulle kunna döda för lite lättsaltade chips.

Vad är det i de där ILJ juicerna egentligen? Haha! Jag är hooked!

LOVE I

(mer under kategorin ”detox”)

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar