Annons
Annonskalmar weekend.


kalmar

God morgon! Vi har haft en helt underbar helg i Kalmar med våra vänner Tobbe & Carro. Kolla bara utsikten utanför vårt sovrumsfönster! Vi tog bland annat en trip över till Öland och besökte ett mysigt café m butik och igår avslutade vi med en fantastisk brunch på Kallskänken. Väl värt ett besök. Kul att får träffa Isabel & Henrik också!

Nu är det slut på vårt kringresande tror jag. Vila vila vila står visst på schemat. Ryggen och höften tackar och tar emot. Denna vecka har jag inte mycket inplanerat förutom en ansiktsbehandling, bryn- & fransfix på Hvita och lite småshopping inför julen. Skönt! Jag hoppas att vädret blir lite bättre så att jag kan fota någon outfit också, men är det inte spöregn så blåser det visst storm. Håret och kläderna flyger åt alla håll och det ser inte klokt ut.

Hoppas ni har en fin måndag!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar