Annons
Annonskaos.


Cardigan HERE // Tee Filippa K // Pants Stylelevel // Shoes Nelly.com // Watch MK

Sorry för riktigt dåliga mobilbilder men så blir det när mitt fotostativ är på träningsläger 🙂

Dagen började något kaosartat, fast allt gick bra i slutändan, bara lite magkatarrskänsla i magen.
Först vaknade jag och Vinnie 11:45 (!!!) Paniiiiik. Skulle träffa Mathilda kl 13 och dessutom skulle städfirman komma 12:15. Det var bara att sätta fart. Gör mig iordning lite snabbt och ska börja amma. När jag är klar så kräks Vinnie över hela mig och soffan. Yes! Eftersom han kräktes upp halva sin måltid så steriliserade jag nappflaskan och gjorde iorning lite ersättning. När jag är redo att mata sover han som en klubbad säl och vägrar vakna och äta. Jahapp. Klär på overall och packar, in med vagnen  i bilen. Byter om själv. Diskar och steriliserar flaskan igen, kokar vatten och portionerar pulver till ev matstund lagom till lunchen. Klockan är nu 13 och städfirman har inte dykt upp ännu. Försöker ringa men telefonen är avstängd. Får tag på en man som säger att enda sättet att få tag på dem är att maila. Så sagt och gjort. Väntar en halvtimme utan svar och sen åker jag med en vaken Vinnie som borde sova middag. Ringer Mathilda och säger att jag är på väg. Mitt i Helsingborgs mest trafikerade korsning får jag två underliga motorstopp, jag brukar inte få motorstopp. Blir helt kall, åh nej bensinstopp?? Lampan lyser men det borde vara ca 70 km kvar. Bilen gick iaf gång direkt och jag kunde svänga in för att tanka. Tanka var det ja… haha, hur gör man!? Har bara gjort det en gång tidigare i mitt liv. Ringer M i Portugal och får moraliskt stöd. Såja.

Något skärrad och uppstressad så hämtar jag Mathilda och vi har en mysig lunch med en vaken Vinnie på strålande humör. Sovstunden tog han lagom tills vi skulle ta en sväng på stan!

Nu ska jag hoppa bilen mot Olympia för att plocka upp M!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar