Annons
Annonslast day in Gävle.


20140717-120816.jpg

Godmorgon! Jag har just varit hos Ida på Studio Neat och fixat brynen en sista gång. Även fast det inte var så länge sedan jag var där så märks det ändå enorm skillnad efteråt. De blir liksom mycket fylligare på nått vis. Fransarna har såklart Carro på Mina Naglar fixar. Nu ska jag njuta en timme av solens strålar sedan är det dags att sätta igång med lite packning. Imorgon flyttar jag till Helsingborg! Åh vad jag saknar min M redan! Jag ska bara ta med mig några resväskor för vi bor på hotell tills vi hittar ett boende. Flyttgubbar sköter hela flytten. Men lite saker man är extra rädd om ska packas ner i lådor och frysen ska tömmas och frostas av, sånt där tråkigt. Det lär bli en lång dag för mig!

– – –

Morning! I just came home from Ida who did a little touchup on my brows. Even though it wasnt long ago she fixed them I notice a big difference. She makes them so much fuller. The lashes are made by Carro. Now I’m gonna catch an hour of sun before the packing begins. Tomorrow I’m moving to Helsingborg, miss my man so much already! I’m only bringing a couple travelbags with me, the rest I leave to the moving guys when we find an apartment. But the fridge need to be emptied and defrosted and that kind of boring stuff. I’t gonna be a long day!

LOVE / I

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar