Annons
Annonslight as a feather.


DSC_0968

DSC_0964

DSC_0973-2

DSC_0966-2

DSC_0981-3

Tank Zara // Shorts (New) Celestino // Feather Necklace Dhipt (butiker här) // Watch MK // Shoes H&M

Jag lever i dessa shorts nuförtiden, så lätta och sköna. Materialet liknar siden. Älskar butiken Celestino som finns här, de har roliga men ändå stilrena items. Gillar omlott-effekten på dessa, det ger dem en feminin touch.

Så härligt ställe vi fotade på idag. Det är lite klurigt att få till bra bilder här då solen jämnt står så högt. Det blir en massa fula skuggor i ansiktet och en hel ”rulle” kan vara bortkastad tid. Därfär kör jag ofta på säkra kort, dvs ställen där jag vet att bilderna blir hyfsade trots att ljuset inte är det bästa. Men här reflekterades ljuset av det ljusa golvet och det blev härliga färglada bilder.

Vet nån förresten vad det kan vara för knas med kameran när alla bilder blir aningen överexponerade i dagsljus på inställningar som tidigare aldrig varit något problem? Heeelp!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar