Annons
Annonslisten to your body.


denim-hunter-7

Denim HERE

Godmorgon! Solen skiner och gräsmattan är grön. Eller ja lite gulbrungrön, men ändå! I veckan ska vi nog ta fram utemöbler och grill. Jag ska införskaffa några stora krukor i olika form och material att ställa på uteplatsen, olivträd i såklart. Jag älskar verkligen att bo i södra Sverige där våren kommer tidigare. Jag har inte haft så här mycket energi sedan innan jag blev riktigt dålig i axlarna och fick sömnproblem vilket ledde till allvarliga stressymptom, det var över 2 år sedan. Nu är axlarna fortfarande riktigt dåliga och jag har extremt dåligt minne och koncentrationsförmåga, men jag sover bättre och mår så himla bra! Lärdom av det: lyssna på kroppen och ta hand om dig! Hälsan går alltid först.

Igår tog vi en sväng och köpte det sista till min walkin och jag höll igång till sent igår. Men nu är belysning och matta på plats och jag känner mig nöjd. Jag ska ta och fota lite så ni får se helheten. Nu ska jag mysa lite med min lilla bebbe och sedan ska jag iväg på den där LPG behandlingen på Akacia Laserklinik. Bye bye celluliter!

LOVE I 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar