Annons
AnnonsLittle One and I Kids Leather Trousers and T-shirt


little-one-and-i-tshirt

little-one-and-i-tee

little-one-and-i-leather-pants

Idag fick jag hem kläderna jag beställde från Little One and I (adlink) Snabb frakt!
Jag beställde ju matchande byxor till mig själv också och de är så snygga, helt perfekta. Dem kan du ses på min instagram @idamarieisaksson.
Vinnie älskade sina nya kläder som du kan se! Jag beställde storlek 80/86 och byxorna (adlink) är lite stora, dem blir perfekta till hösten. Men t-shirten (adlink) sitter perfekt och är lite små i storlekarna. Jag älskar att de är lite längre. Idag kom det även in väskor för barn och vuxna, dem hittar du här (adlnik)

LOVE I

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar