Annons
Annonslong oversized coat.


1026-1

 Jag är helt såld på höstens kappor. Denna hittar du här

Söndag och solen skiner ute efter allt för många grådagar den senaste tiden. Folk här klagar på att det blåser och regnar mycket under höst & vinter, jag är bara tacksam att det inte är minusgrader, isblåst och snö! Avskyr kyla och halka. Snön är fin att titta på men usch så jobbig. Så Skåne kanske passar mig, återkommer med en utvärdering i  vår! Idag ska jag försöka mig ta på en promenad för första gången på sedan i juli. Den enda nackdelen med min graviditet. Jag ha ju haft så förbannat ont i höften men nu tycker jag att det har blivit en aning bättre och jag saknar att gå. En kortis får duga!

Önskar er en härlig söndag!

LOVE I

(fler bilder och inköpsställen längre ner)

1026-5

kappa

1026-4

1026-6

1026-3

idamarieisaksson-2

1026-2

Coat Rut & Circle (NEW!) // Shirt & Hat Lindex // Pants H&M Mama // Shoes Scorett // Earrings Deseos.se (NEW!) // Bag Chanel

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar