Annons
Annonsloose the baby weight


slim-shake

Igår fixade jag att springa intervaller på löpbandet för första gången, yey! Kroppen är verkligen sliten efter graviditeten. Jag har haft ömma knän och svag nedre bukmuskulatur som jag fått tampats lite med. Dessutom krånglar min dumma axel såklart så jag har svårt att göra många övningar. Men nu känns det som att det börjar gå åt rätt håll. Jag har ca 4 kg kvar till startvikten (6 till målvikt), dvs att jag har gått ner 14 kg. Dem har jag gått ner nästan helt utan någon efffort. Vid -10 kg hade jag en liten stagnation, men så fick jag fart på förbränningen med hjälp att äppelcidervinäger, sura smoothies och sporadiska promenader. Då lossnade det 4 kg  av bara farten och nu när jag kan börja med träning igen så kommer nog resten att försvinna. Gud vad jag längtar efter att träna regelbundet igen, underbara känsla. Och jag längtar efter min vältränade starka kropp!

Jag äter som en häst just nu. Som det ska vara. Jag ammar & tränar & älskar god mat. Men tyvärr äter jag alldeles för många onyttiga mellanmål mellan huvudmålen bara för att jag är lat och inte orkar tillaga något. Och vill man bli av med gravidkilona så får man försöka behärska sig lite, och iaf försöka välja lite bättre mellanmål än godis/chips/mackor. Jag älskar kalla drycker så jag har inhandlat en lågkalori proteinshake som blir ett alldeles lagomt mellanmål, bara 55 kcal per servering. Denna Slim Shake från The White One smakar vanilj och är supergod!

Hur gör/gjorde ni för att bli av med de sista gravidkilona?

LOVE I

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar