Annons
AnnonsLost and found.


idamarie-isaksson-5

Hej på er!

Mitt ena minneskort har som varit försvunnet dök upp idag och denna outfit som jag trodde var förlorad fanns där. Den där sommaren känns långt borta nu, hoppas den också hittar tillbaka!

Idag har jag varit hos Tilde och fyllt på mina fransar och sedan hämtat ut min nya telefon. Tappade den gamla i toan (igen haha!) Ska aldrig mer stoppa telefonen i bakfickan 🙂 Iövermorgon kommer efterlängtat besök. Kalle och Anna med familj från Västerås och Tobbe och Carro från Kalmar. Det är killarna Micke spelade med i Sundsvall (minus Micke och Josse) Kalle gick jag i högstadiet med och han är den som fört oss alla samman med våra män, matchmaker no 1 haha! Rolig helg att se fram emot!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar