Annons
AnnonsLOVE.


Foto 2015-06-05 20 53 22

granqvist-bröllop

Hallå!
Jag lever! Jag har bara tagit en liten semester från allt vad måsten heter och umgåtts med familj och vänner. Vi har haft Vincents farmor och farfar här så vi har bjudits på sovmornar och sett dem njuta av Vincent. Vincent har varit i sitt esse och är en sån otroligt glad kille. Barnvaktningen har gått så bra den kan gå och vi har kunnat slappna av och haft kul när vi har varit borta.

Sofie & Andreas bröllop var magiskt från början till slut. Värme, glädje  och kärlek rakt i genom. Träffa vänner man inte fått träffa på så länge och stifta nya bekantskaper. Och vilken fest sen. Kroppen värker fortfarande av all dans. Min nyktra man fick närmast dra mig hem framåt småtimmarna, så kul hade vi! Har inte så många ”bloggodkända” bilder på telefonen hihi, men dessa två kan jag bjuda på.
Tack S & A för att vi fick dela er dag!

Nu ska jag ta tag i städ och tvätt och sedan är det back to business igen!
Besökte gymmet för första gången på typ en månad igår och körde ett rumppass, det ångrar jag nästan idag HAHA! Näe men nu är det dags att få tillbaka de där musklerna. Skulle behöva en träningskompis/PT som ville komma med mig till Aktiverum!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar