Annons
AnnonsLPG behandling


lpg-kropp-helsingborg

I måndags var jag hos fina Vesna på Akacia laserklinik i Helsingborg och gjorde min första LPG-behandling. Så pepp på detta så jag tänkte förklara lite lätt vad LPG är. Lipomassage som det också brukar kallas hjälper kroppen att göra sig av med fett, lös hud och celluliter där träning och diet inte biter. Man blir slimmare, fastare och mer tonad. Det är den mest kända ickekirurgiska behandlingen mot envisa fettdepåer och det finns ingen metod som går djupare än LPG. Den är väldigt poppis bland modeller och fitnessfolk.

Först går man igenom vilka problemområden man har och vad man förväntar sig av behandlingen.
Sedan får man ta på sig en sån där snygg nakendräkt som jag har på mig på fotot ovan. Sedan sätter behandlingen igång och det tar ca 45 minuter.
Behandlingsmunstycket är ungefär som en dammsugare som skapar ett vakum. Den rullas över kroppen och lyfter upp huden vilket stimulerar bindväven & fettcellerna därunder. Det gör lite småont, spec om man som jag har hård bindväv. Men man vande sig ganska fort och det känns verkligen som att något lossnar. I slutet var det bara som en skön massage. Behandlingen underlättar och lymfdränaget så man blir av med vätska och de frigörs toxiner, så det är lite som en detox. Man ska dricka massor av vatten och äta bra i samband med behandlingen för att få bra resultat. Jag ska smörja mig med en dränerande detoxcreme morgon och kväll. Man måste göra några kontinuerliga behandlingar för att se resultat, men det beror också vad man har för utgångspunkt. Jag kände mig slimmare på magen redan imorse 🙂

Här kan du läsa mer och se priser om du vill!

LOVE I

lpg

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar