Annons
AnnonsLPG resultat


lpg-efter-graviditet

Hade faktiskt inte tänkt att visa mig i bikini såhär tidigt på säsongen, hehe. Men jag provade min nya fina bikini förra veckan och jag måste visa er resultatet av LPG-behandlingen. Så det fick bli några minibilder. Bilderna tog jag alltså innan min detox så det är inga ”deffbilder”.

Innan jag startade LPG hade jag inga konturer på magen och min rumpa hängde verkligen platt. Syftet med behandlingen var att boosta  motivationen att komma igång med träning & kost efter graviditeten. Behandlingen hjälper till att tona kroppen, öka förbränningen, reducera celluliter och ge fastare hud. Och allt det har den gjort på mig. Jag märkte nästan genast skillnad på min mage. Huden blev fastare! Med rumpa och lår var det segare men nu i slutet på behandlingen har det också börjat synas. Vesna bad om att få ta en bild på min rumpa och visa. Och mycket riktigt. Man ser ju inte sig själv bakifrån så ofta! Rumpan sitter nästan där den ska och huden på baklåren har blivit fastare också. Huden har blivit smidigare överlag. Jag är nöjd. För att få bra resultat måste man vara noga med kost och träning också såklart, jag hade kunnat vara bättre. Spec nu på slutet. Men mitt migrän sätter käppar i hjulet för mig.

Nu är jag iaf pepp på träningsåret 2015 och jag tror jag kommer att vara starkare än någonsin!

Vesna finns här om någon är nyfiken, superduktig är hon!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar