Annons
AnnonsLunch down town


(null)

Det blir en blogg från mobilen idag. Det är lite svårt att få tid över eftersom jag har världens underbaraste lilla bebis som jag vill spendera så mycket tid med som möjligt! När han somnar vid 21 så tänkte jag hugga tag i min walkin closet som sakta växer fram. Vill ni se en sneakpeek?

Idag har jag haft en mysig eftermiddag på stan med Sofie. Först lunch på Mollbergs och sedan stros på stan. Vincent sov som en stock hela tiden. Han avskyr liggdelen i vagnen för tillfället, så tur att vi har adaptrarna till babyskyddet. Han trivs bättre i det!

På stan sprang jag också på en ivrigt vinkade Mathias (min grymma frisör på Niktia Hair) som kom med en bunt nytryckta Nöjesnytt. Där var jag visst på ett uppslag! Alltid lika konstigt att se, haha! Väldigt fin intervju av en duktig tjej som heter Michelle iaf. Jag ska fota och visa er sen!

Nu ska jag försöka komma loss från powernapande bebis och göra mig nått att äta!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar