Annons
Annonsmediterranean.


DSC_0464-2

Dessa dagar har varit helt underbara och just nu är Micke och lämnar av vårt besök på flygplatsen. Eftersom de var fyra stycken så fick jag inte plats i bilen. När han lämnat av dem så ska ha ta emot vårt nästa besök, nämligen min syster Elin och hennes Joakim. Som jag längtat! Det ska blir riktigt sommarvärme här i veckan så jag tror vi kommer att ha det bra.

Mitt uppe i allt besök har jag fått ett jätteroligt och spännande jobb som kräver sin tid. Så påsken får vänta. Jag hoppas verkligen detta går vägen, och isf kommer ni att få veta det! Har varit iväg och jagat venues idag och hittade ett fantastiskt ställe i Vougliamenis. Vita pimpstensklippor och blått medelhav, det kan vara den finaste kombon i världen!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar