Annons
Annonsmojitos and manolos.


sealoe_inspiration

sealoe_tavla

En tom vägg i vårt hus. Såsmånginom drömmer jag om ett litet sideboard i marmor där. Nu får jag nog nöja mig med att hitta en fin kudde att pryda stolen med! Tavlan ”mojitos and manolos” kommer från sealoe.se.

Nu sitter jag med mitt kaffe och firar att jag är inne i sista trimestern, nu börjar det hända grejer! Mer om det sen!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar