Annons
AnnonsMonday office situation


skrivbord

vita-tulpaner

Mitt kontor just nu: Tavla från Desenio, Ljushållare från Bloomingville och vas från Åhlens

Måndag och jag är såååå taggad på denna vecka!
Nu ska jag och V åka ner på stan för att äta lunch med Emma & Julina. Sedan ska jag hämta de sista delarna i min nya walkin closet. I eftermiddag ska jag tillbaka till Tilde på Poshshop och få fina fransar och sedan hoppas jag hinna och orka ta mig till gymmet en snabbis också.

Ett inlägg kring träning och vikt kommer lite senare!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar