Annonsmorgon guld.


DSC_0486Morgongröt och lite jobb. Min favoritgröt just nu består av Kellogs Grynmix (färdiga påsar) lite linfrän och lite chiafrön, kanel och ganska mycket vatten så att eden inte blir för torr.

Annons

Jag tillagar den i denna praktiska manick. Till det har jag uppvärmda hallon och blåbär från frysen och osötad mandelmjölk. Jättegott!

Derbyt igår var jämnt och spännande. I 85:te minuten gjorde Rosenberg mål för Malmö FF och det såg ganska tungt ut, HIF hade haft många chanser men började bli trötta. Dock hann vi inte må dåligt över det så länge då M nickade in kvitteringen bara en minut senare. WAAAAAHHHH!!!!! Jordan Larsson (son till den där Henke) assisterade och gjorde sin första men absolut inte sista allsvenska poäng. M blev helt galen och hoppade upp i nätet vid fansen, med ett jack i fingret som resultat (nån som kommer ihåg killen som slet av fingret i nätet? Jo jag skällde lite mellan pussarna när han kom hem) Härligt minne iaf, stora derbyn är speciella och att få göra mål i derbyn är ännu mer speciellt. Detta var en grym laginsats och fasen vad jag gillar detta lag. Heja HIF!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com
Laddar