Annons
Annonsmy closet.


DSC_0858

DSC_0832

DSC_0841

GOD morgon! Jag vaknade med ett leende på läpparna trots att det var lite mulet ute, ljuset strålad in i sovrummet när M väckte mig med en rykande kopp kaffe och en liten dans. Han är bara bäst den där mannen! Och en annan anledning till lyckan: Äntligen är huset rent och sanerat från pollen. Alla rutor är putsade och balkongerna renskrubbade. Halleluja!

För att byta ämne: Något jag saknar med Sverige är min walk-in closet. Jag gillar att se alla kläder och att kunna mixa och matcha i huvudet, plocka fram och testa. Jag tog bara med 1 resväska med kläder till både mig och Micke från Sverige. Så jag har inte så stort urval som jag är van vid. Inte för att det går någon nöd på mig men det gör det lite besvärligt att leverera nya inspirerande outfits till er ibland som ni kanske kan ha förståelse för!

Nu har jag iaf köpt ett öppet klädställ för att boosta inspirationen och leka med olika matchningar. Som ni kanske ser går det mycket åt vitt just nu, skira material  och någon accessoar som bryter av. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar