Annons
Annonsmy friday.


sideboard

jul-hyacint

hyacint

Guldgran IKEA // Trädekoration HAY // Ljusstake Hemtex (20% rabatt online idag!) // Tavla Sealoe.se

Godmorgon i stugorna! Här vaknade vi ganska tidigt, utvilade och glada. Det är helt galet att jag fortfarande sover hela nätter (peppar, peppar) Att köpa en ny säng visade sig vara ett mycket bra drag.
De senaste två nätterna har jag dock drömt mardrömmar. Jag brukar aldrig drömma så det är verkligen nytt. Ångestdrömmar deluxe. Gissar att det är hjärnans sätt att bearbeta det som sker.
Barnmorskebesöket igår gick bra, magen har växt, blodtrycket låg kvar oförändrat vilket är skönt och 0 på stickan så jag får fortsätta i samma spår.

Nu ska jag avverka fredagen mailhög och förbereda lite inlägg till helgen. Vi åker till Kalmar för att besöka vänner. Vi flyr även stormen som ska komma hit inatt, orkanstyrka på vindarna så vi måste ”stormsäkra” huset lite innan vi åker. Man vill ju inte ha något som kan fara in genom fönster eller skada andra. Det är något helt nytt för oss Norrlänningar, livet i Skåneland!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar