Annons
Annonsmy greek beauty secrets.


DSC_5348-1-700x504

Angie, Alexandra Me & Elena

När vi bodde i Grekland förra året lärde jag känna några grekiska bloggerskor. Elena är en av dem som välkomnade mig med öppna armar med sin varma personlighet, jag är så tacksam för det! Hon och hennes syster Angie är extremt ambitiösa och driver tillsammas bloggen coolurstyle, de är stora modepersonligheter i Grekland. Vi har fortsatt ha kontakt och när Elena frågade om jag ville skriva en liten skönhetseditorial till deras blogg kände jag mig ärad! Kika in på coolurstyle.com om ni vill läsa, bloggen är på engelska såklart!

Thank you! See you in a month girl! 😀

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar