Annons
AnnonsMy office.


DSC_0474

DSC_0478

DSC_0483

Tavla från Sealoe & vas från Hemtex

God morgon! Här sitter jag nu efter en förmiddag där jag ställt iordning ett av gästrummen. Vi får främmande imorgon av M’s pappa!

Jag verkligen älskar mitt nya enkla lilla kontor. Så himla skönt med en dator som inte gör en galen för att den är trög, fönstervägen ut har varit nära många gånger för Macbooken kan jag säga. Skrivbordet är ett billigt hopplock från IKEA och tänkt att vara provisoriskt tills jag hittar skrivbordet med stort S. Men det passar bra in i vårt ljusa, luftiga hem. Jag bara ÄLSKAR tavlan! Skulle vilja ha den i andra storlekar på fler ställen i hemmet faktiskt! Du hittar den på Sealoe. Nu fattas en liten lampa, denna skulle jag inte tacka nej till.

Nu ska jag slänga i mig lite lunch innan det är dags att ta itu med några lådor. I eftermiddag ska jag möta upp Emma och Julina för att se fotboll och äta thaimat. Härligt med lite tjejmys i ny stad!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar