Annons
AnnonsNågra smoothietips & tävling!


DSC_0518

Åh så många fina smoothietips jag fått från er läsare. Tusen tack. Fortsätt att tipsa! Här är ett axplock! Gå in här för att hitta fler och för att vara med och tävla om en Mix & Go blender

Lis detoxvariant:

Jag har alltid vart fruktansvärt dålig på att dricka vatten och fick därför recept utav min PT/dietist att testa denna smoothie;
6 dl vatten
Juice från 1 citron
1,5 tsk riven ingefära (kan även skäras i 2 cm lång bit och mixas direkt)
10 cm lång gurkbit
0,5 dl mynta
En handfull is
Mixa 2 dl vatten, citronjuice, ingefära, mynta och gurka först. Häll ned resterande vatten och is och mixa allt tillsammans.
Gillade inte alls den från början. Men vart efter började jag gilla den mer och nu innan morgon cardio så sitter den perfekt! Denna smoothie hjälper kroppen (läs: i högsta grad magen) att rensa bort onödiga ämnen, bland annat salter som binder vätska.

Linas fruktiga:

Min favorit smoothie/juice är två färskpressade apelsiner, en halv banan, en halv deciliter fryst mango och lite riven kokos. sen mixa, den är maaagisk!

 Jessicas sorbet:

Jag älskar att göra isiga smoothies och hoppar gärna över mjölkprodukterna. Frysta hallon, frysta jordgubbar, skalade röda äpplen, baby spenat, citronsaft och färskpressad juice av valfri smak! Blir som en sorbet nästan, mums!

 Helenas PWO:

Eftersom jag är så svag för choklad gillar jag denna: 2 frukter tex äpple och banan, 2 msk kokosmjölk (den feta varianten), 2 äggvitor (proteinrikt), 1 msk kakaopulver (kakao innehåller en aminosyra som ökar dopamin, måbra hormonet och magnesium som motverkar stress), 1/2 msk gurkmeja (starkt antiinflammatoriskt), 2 tsk linfröolja, 4 dl vatten och kokosflingor som topp, garnering. Denna är perfekt på morgonen el innan ett träningspass som igångstartare!!

Cecilias Pina Colada:
Min favoritsmoothie just nu är som en tropisk pina colada men frukt(!)ansvärt mycket fräschare. En halv burk kokosmjölk, en halv färsk ananas och två bananer. Du måste bara testa!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar