Annons
AnnonsNails.


naglar-poshshop

nagelolja

I onsdags var jag och fick nya fina naglar på Posh Shop på Nedre Långvinkelsgatan i Helsingborg. Louise är superduktig och jag tycker mina naglar är helt perfekta. Tunna, raka och naturliga. Jag har haft ganska långa länge nu, men nu kortade jag av den ordentligt. Skönt! Färgen är lätt transparent, det syns inte så bra på bilden.
Nu i vintertider är det väldigt viktigt med nagelolja och denna är super. När naglarna blir torra under gelén lossnar de i kanterna. Där samlas det dessutom smuts, inte fräscht! På Posh Shops blogg kan du läsa mer om det! Jag fick dessutom med mig ett UV-skydd som skyddar gelén mot gula missfärgningar och en ny kvalitetsfil, de behövdes verkligen. De från H&M etc är ju helt värdelösa. Oljan går på 115 kr, UV-lacket på 120 kr, filen på 45 kr och finns att köpa på salongen.

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar