Annons
AnnonsNew hair color.


DSC_0287

God morgon!

Förra veckan var jag ju iväg och satte i extensions på Euro So Cap i Malmö. Du hittar före- och efterbilder och info på deras instagram (eurosocapsweden). Färgen och klippningen har Mathias på Nikita i Helsingborg City gjort. Han har hittat på ett nytt färgrecept på mig för att få till de rätta kalla tonerna och jag är så nöjd!

Nu ska jag hugga tag i dagen. Jag har börjat att försöka få ordning i vår vildvuxna trädgård så det står på agendan. Jag ska även åka och köpa en rolig sittleksak åt Vincent. Hoppgunga eller gåstol (utan gåfunktion då såklart) är dock frågan!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar