Annons
AnnonsNew hair color at Nikita Hair


 

Just nu har jag en Kim Kardashian-inspirerad frisyr i väntan på att åka ner till Euro So Cap och sätta i extensions. Jag tycker denna typ av frisyr är jättefin och jag testade den för exakt ett år sedan, men tyvärr så trivs jag inte alls i kortare frisyrer. Så är det bara!

Älskar färgen dock, denna gång körde vi en ny metod och jag tycker det blev riktigt bra! Tack Mathias och de andra inblandade på Nikita Hair i Helsingborg Centrum, ni e bäst! 

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar