Annons
Annonsnew hair color.


me-x4

Så nöjd med min nya färg som Mathias på Nikita Hair i Helsingborg fixade. Kallt kallt exakt så som jag gillar det. Grym är han!! Min färg finns i deras register så det är bara att fråga så fixar dem det.
På bilden blåser det som det alltid gör här och färgen flyter ut lite, men slingor och nyansering är det som blev gjort. På tisdag åker jag till Malmö och Euro So.Cap för att sätta i lite nya extensions.

Idag har vi haft mys-VM här hemma. Sovmorgon (sover så himla bra i vår nya säng från Carpe Diem!), frukost framför vinterstudion och sedan några timmar på julskyltningen nere på stan. Köpte lite julpynt och blev så jäkla nöjd, haha! Orkar ni med mer inredningsbilder?

Imorgon kommer en spännande överraskning så kika in här då!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar