Annons
AnnonsNew hair.


DSC_0132

Som många av er har noterat så växte mitt hår några decimeter över en dag. Nej det är inget mirakel, jag satte i nya extensions 🙂 Jag trivdes inte i det korta även om jag tyckte att det var väldigt fint på mig. Men det var bara fint när jag hade det utsläppt och lockat, och jag är en hästsvans-tjej. Det funkade inte alls.

Jag har iaf förlängt det med ca 130 pcs keratinslingor av denna  (1004) och några få av denna (1001) färg. Jag har använt Euro So.Cap‘s hår i flera år och är jättenöjd med det. Fästena sitter som berg och håret håller bra kvalitet. Jag byter bara för att fästena växer ut så mycket.

– – –

As many of you’ve noticed my hair grew long again over a night. No it wasnt a miracle, I used extensions. I did’nt feel comfortable with a short hairstyle even though I thougt it looked very good on me. But it was only pretty when curled and I’m a ponytail-addict. It didnt work out.

I extended it with 130 pcs of keratin nail hair of the 1004 color, and a few of the 1001 color. I’ve used Euro So.Cap‘s hair for many years and it’s really high quality. The nails har really good and the hair has good quality, I only change because the nails grow out. (the ship internationally on the .com site linked above)

Two must haves when you got extensions. Serumfluid & Tangle Teezer

 DSC_0230

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar