Annons
Annonsnew leather jacket.


DSC_0336

DSC_0356

DSC_0365

DSC_0304

DSC_0332

DSC_0363

DSC_0337

Min gamla slitna skinnjacka behövde uppdateras och valet föll på denna underbaring från Moxy Copenhagens höstkollektion. Jag har ju deras beiga och är så nöjd med kvalitén och passformen på den, detaljerna är så snygga! Så det fick bli en till. (Här hittar du affärer som säljer Moxy i Sverige)

Nu ska jag iväg till sjukgymnasten en sväng och sedan blir det fortsatt hemmafix. Just nu planerar jag min walkin för fullt.

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar