Annons
AnnonsNew looks for my Apples.


caseapp-granit-vit-marmor-graphite-skin

caseapp-skin-skal-stöttåligt-marble-grafit

Nu har jag fått en ny telefon (efter att ha tappat den gamla i toaletten hihi) och nu har jag införskaffat ett skal med ett extra silikonskydd för att den ska klara stötar lite bättre. Är ju så himla klantig (försäkrad JA!). Den är väldigt snygg utan skal men det är inte värt det helt enkelt. Jag beställde det på här (adlink) där man får designa utseendet helt själv. Jag valde en vit stenlook och är nöjd med resultatet. Ett nytt skin till min MacBook som jag har när jag reser fick det också bli och det blev också bra! Jag råkade beställa fel storlek först så om någon vill ha ett likadant skin till en MacBook 15″ så får ni hojta till.

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar