Annons
AnnonsNew makeup.


DSC_0460-4

DSC_0476

DSC_0470

Lite nytt i sminkväskan från Clarins

Mineral Loose Powder – ett lättare mineralpuder som håller sminket på plats. Det är perfekt för sista touchen, ytan blir matt och jämn. Detta passar mig som gillar en naturlig look, bare minerals foundation kan ibland kännas lite tjock, detta är mer transparent och ett bra komplement. Pudret har en aning skimmer, men upplevs ändå som matt.

Instant Light Brush-On Perfector – En tunnflytande ”concealer” som är perfekt för området under ögonen där man kanske är lite mörkare. Den reflekterar ljus vilket ger en frisk och pigg look. Jag har den numera alltid i handväskan och använder den som touchup under dagen över min heltäckande concealer som jag lägger när jag sminkar mig.

Instant Light Radiance Boosting Complextion Base – Detta är en primer som via avancerad teknik gör att din hy får mer lyster. Den jämnar ut hudtonen en aning och ljusar upp mörkare omräden. Den kan användas ensamt eller under din foundation.

Instant Light är verkligen en favoritserie, läppglanset därifrån är en såååå bra!

Jag har köpt mina Clarins (och andra märkesprodukter) via eleven.se, de har mycket bättre priser än i butik! 

Tips: På Chic’s startsida kan ni dessutom vinna ett hudvårdsset från Clarins!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar