Annons
AnnonsNikita Hair Väla VIP opening.


mathias-haug-frisör

niktia-hair-väla

nikita-hair-hbg

nikita

nikita-hair-2

mathias-nikita-hair

ida-nikita-hair

Igår smygöppnade nya Nikita Hair i Väla Centrum och jag var såklart där och grattade som den trogna Nikitakund jag är!  Min grymma frisör Mathias Haug (som jobbar på Nikita inne i stan) var där och stylade. Så fin salong med perfekt läge och härlig personal. Jag hann inte heja på alla för de hade fullt upp med att styla kunder, men det såg iaf mycket bra ut.

Något som inte ser så bra ut är mitt hår, haha! Mathias ojade sig lite. Utväxten är inte snygg, speciellt inte på instagram där jag gillar att addera kontrast vilket gör att den ser svart ut (mörkblond i vanliga fall. Förutom att jag inte har tvättat det på några dagar så skyller jag dock på M’s jobb, han har vetat en dag i taget hur deras schema ser ut ända sedan i januari. Men nu har de äntligen fått ett schema för nästa månad (horray!) Så nu ska håret fixas!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar