Annons
AnnonsNuxe Huile Prodigieuse OR


DSC_0303-2

Försommaren har intagit Athen och jag har börjat samla på mig mina sommarfavoriter i badrumsskåpet. För varma sommarkvällar med bara ben och axlar använder jag denna olja för den perfekta guldiga lystern.  Nuxe Huile Prodigieuse OR lyxiga olja ger en skimrande silkeslen yta, perfekt för benen, dekolletaget, axlarna och tillockmed håret. Naturlig, vårdande och närande också såklart.

Jag har köpt min på eleven.se där den är ordentligt mycket billigare än vanligt. Veckans kap!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar