AnnonsNYC Detox


nyc-detox

Dag 6 på min detox och jag har hade en liten dipp igår morse. Jag har verkligen flängt hit och dit och helt glömt bort att dricka det Oh så livsviktiga VATTNET. Och då får man skylla sig själv. Detoxen gör att man driver vatten och dricker man inte vatten blir man uttorkad.

Annons

Yrsel till följd för min del. Tur att det är lätt avhjälpt!

Sedan dess har jag verkligen skärpt till mig och nu är jag tillbaka på banan igen. NYC Detox är hårdare är Paris Detox som jag drack första 4 dagarna. Inget för nybörjare och det märktes redan efter första juicen (därav yrseln). Den sätter verkligen igång systemet och jag kände lite av de där symptomen jag saknade de första dagarna på min Detox. Juicerna är fortfarande lika goda och fräscha. Nästa gång jag kör en detox kommer jag att starta med NYC direkt.

Läs mer om min detox här. Juicerna hittar du här (ilovejuicing.se)

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com
Laddar