AnnonsOn the cover of CHIC magazine.


cover.chicDen 20 maj (på tisdag) måste ni hålla utkik i tidningshyllorna, då kommer nämligen CHIC nummer 2 ut där

JAG PRYDER OMSLAGET! Stort tack till Charlotta och Anna för den chansen!

Eftersom jag missar att se min egen nuna i tidningsställen, (vilket är ganska häftigt, pirrigt & konstigt måste jag medge) så får ni hemskt gärna ta bilder och tagga mig på instagram (@idamarieisaksson) eller skicka till min mail isaksson.ida@hotmail.com.

Annons

Det vore jag så väldigt tacksam för!

<3

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com
Laddar