Annons
AnnonsOne Teaspoon Chargers.


one-teaspoon-chargers

insponu-shorts

New in from HERE (adlink)

Jag älskar mina nya shorts från Inspo.nu. Jag har haft ett par shorts från One Teaspoon tidigare men har inte gillat att de är så korta, så när dessa kom in som är lite längre i benen slog jag till direkt. Så sjukt snygga. De är stora i storleken, så att ni vet om ni är sugen på att beställa. Jag beställde först 27 men de badade jag i så jag bytte till 26 och de är ändå lite stora, men precis som jag vill ha dem. De ska vara lite loose fit. Nu hoppas jag på lite sommarväder så att jag får slänga på dem med mina lace up sandals och ett linne.

LOVE I

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar