Annons
Annonsorange is the new black.


orange-scarf

Hej på er! Äntligen fredag och helg!
Igår var jag på min andra LPG-behandling och denna gång var det till och med skönt. Jag slumrade till emellanåt.
Snälla Vesna som äger kliniken erbjöd sig också att köra medicinsk laser på mitt onda knä och jag tror tamejtusan det har fungerat.
Så fort M kommer hem ska jag iväg till gymmet och testa!

Ikväll ska vi promenera över till bästa Anderssons och mysa lite!

Och förlåt alla som väntade på GIVEAWAY på min instagram igår. Den där ärthjärnan jag numera besitter glömde och kom på det alldeles för sent. Så den kommer upp idag istället. Du kan bli den lyckliga ägaren till en klocka från Yvette Hass!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar