Annons
AnnonsOur little man.


Foto 2014-12-23 15 27 01

Kikar bara in och meddelar att vi är hemma. Vi fick komma hem på självaste julafton! Lilleman mår prima och är så snäll. Han föddes kl 22:07 den 21/12 efter en helt fantastisk men lite för dramatisk förlossning. 2660 gram och 48 cm lång. Han kom i vecka 37+4, dvs ca 14 dagar för tidigt. Beräknat datum var 6 januari.

Eftersom han är  i det minsta laget så var det viktigt att maten kom igång ordentligt. Men han fattade direkt och lyckligtvis nog gjorde även min kropp det. Vi tillmatade lite med kopp första natten men sedan har det funkat bra. Och efter invägning igår fick vi åka hem med gott självförtroende. Han är så duktig!

Hoppas ni haft en god jul! Det har vi 🙂 Svärföräldrarna hade dukat upp med jullunch när vi kom hem. Så himla skönt för vi hade ju inte ens handlat mat. Lilleman firade sin första jul och fick massvis med julklappar trots att det inte ens var meningen att han skulle vara med.

Tack för alla underbara grattishälsningar! Jag önskar jag kunde tacka er alla personligen!

LOVE I

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar