Annons
AnnonsPå omslaget av sveriges största Gravidmagasin ”Jag är Gravid!”


gravidno414

Något stressad kliver jag in på ICA för att hämta ett paket och får en chock när jag ser mig själv stå där och titta tillbaka! Jag hade fått för mig att den skulle komma ut imorgon.

Jag är på omslaget på Sveriges största gravidmagasin ”Jag är GRAVID”.

Tidigare iår har t.ex Carolina Gynning prytt den platsen. Jag är faktiskt stolt! Och jag är så himla stolt över att få göra detta med fotografen Erika Heinegård som är en riktig talang. Bilderna är så himla fina (spec de på mig och Micke) och flera kommer att sitta uppförstorade på våra väggar här hemma. Inuti tidningen hittar du bland annat en lång och personlig intervju, fler bilder samt modeinspiration och såklart en massa annat! Så fint magasin så spring och köp, skyll på mig om ni inte är gravida!

Å nej jag har inte flyttat till Lund utan bor kvar i funkisvillan i Helsingborg 🙂 Nån som skrivit fel!

LOVE I

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar