Annons
Annonspattern day.


DSC_0482

I’m in love with my new Zebra Coat, you’ll find it here!

Kul med lite mönster, jag är så enfärgad och tråkig just nu! Ibland önskar jag att jag var lika vågad och fantastiskt duktig på att mixa mönster och färger som Susanne Histrup. Men det är inte riktigt min grej. Hela outfiten får ni i eftermiddag.
Idag ska jag städa och fixa hemma, jag njuter av det så in i bomben! Vi ska åka ut till ett friluftsområde också och motionera lite i skogen, man får passa på när det inte regnar.

– – –

So fun with a little pattern. I’m a bit single-color-dull right now. I wish I was as good and brave as ”Queen of pattern-mixing” Susanne Histrup. I’ll show you the whole outfit later today. Today is cleaning the house- and fixing day, I’m enjoying theese little things so much. Later we are heading out to a trail to get som exersize. Believe it or not, it’s not raining! (so far)

LOVE / I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar